Z nudného trička sexi top !

12.12.2013 12:27
Pre kreatívne: Zo starého trička trendy topByť módna alebo trendy už dávno neznamená, že musíte s plnou peňaženkou zamieriť do butiku a vykúpiť celú novú kolekciu. Na módu môžete ísť aj inak a o poznanie lacnejšie. Zalovte v šatníku a z vecí, ktoré už nenosíte, vytvorte kúsky s vaším osobitým štýlom. Začíname pri tričku veľkosti XL, ktoré máte v skrini určite aj vy.
 
Z pyžama trendy top
Tričká veľkosti XL, prípadne XXL sú síce výborné na spanie, ale nemusíte ich šetriť len na túto príležitosť. Pokiaľ sa posnažíte, môžete mať trendy top, ktorý vynosíte a ktorý rozhodne nebude mať nik iný. V skrini preto skúste nájsť väčšie tričko pevného materiálu - rozhodne žiadna vyťahaná bavlna, ktorá už má najlepšie roky za sebou. Skúste jednofarebné, pásikové, prípadne tričko s veľkou potlačou na hrudi, pokojne môže byť aj polo strihu. Do rúk totiž budeme brať aj nožnice, takže límček nebude prekážkou.
Pre kreatívne: Zo starého trička trendy top
Výstrih
Z XL trička hravo vyčarujete to na jedno rameno, ak mu odstrihnete lem okolo krku. Nožnicami viac zájdite na strane, kde bude tričko odhaľovať rameno a po oblečení ho efektne odhalí. Ak sa chcete viac zamerať na zaujímavý výstrih, strihajte skôr dopredu. Vytvorte si Véčko, hranatý alebo oválny výstrih, prípadne ten prestrihaný s viacerými otvormi. Vo videu uvidíte, ako sa pohrať s uzlíkmi a na tričku vyčarovať celkom nový dizajn.
 
 
Trendy prestrihy
Trendy tričko nepotrebuje prešívané lemy na koncoch rukávov, takže preč s nimi, prípadne si rukávy mierne skráťte. Ženské tričká sú na ich dĺžku skromnejšie, takže si ich upravte podľa predstáv. Ak chcete na rukávoch vyčarovať niečo iné, urobte im efektné otvory, respektíve prestrihy, ktoré sa po oblečení roztvoria a vám spod trička vykuknú ramená. Rukávy môžete aj celkom rozstrihnúť a zauzliť na hrubšie ramienka.
Dĺžka trička
Keďže staronové tričko je veľkosti XL, pri nosení budete musieť jeho veľkosť zamaskovať. Najrýchlejšie a takisto trendy je zapravenie do nohavíc či šortiek, pričom to nemusíte urobiť okolo celého obvodu tela, ale len na prednej časti. Zastrčte tričko do nohavíc len nad ich zapínaním, zvyšok jemne zohnite dovnútra a máte hotovo.
Pomocnú ruku vám podá aj opasok, ktorým môžete dlhšie tričko opásať, prípadne si top na boku tela zauzlite. Tento tip sa výborne hodí k letu, kedy vám môže na strane s uzlíkom nenápadne vytŕčať bruško.
 
Keď už však máte v ruke nožnice, prečo dĺžke neubrať takýmto radikálnym spôsobom? Ak sa strihania nebojíte, zbavte tričko spodného lemu a vytvorte si asymetrický koniec topu, ktorý vám bude vyhovovať. Aktuálna móda je naklonená aj tričkám skráteným, pričom ich šírka môže byť väčšia. Nožnicami teda zájdite pokojne aj vyššie. 
 

—————

Späť