Viete ako sa obliecť do školy ?

09.01.2014 15:51

Každodenným problémom, ktorý trápi mladé školáčky a študentky je čo si obliecť, ako skombinovať farby a doplniť vkusné doplnky. Škola vyžaduje, aby sa študenti obliekali slušne a primerane svojmu veku. Avšak každá študentka chce vyzerať trendy a zároveň zvodne a príťažlivo, aby zaujala mužské pohlavie. Obliecť sa tak, aby ste vyzerali slušne a zároveň zvodne a príťažlivo nie je vôbec jednoduché. V tomto článku sa však pokúsime Vám pomôcť a prinášame niekoľko užitočných typov a rád v čom určite zabodujete.

Biela košeľa v nohaviciach

ELEGANTNÁ I PRÍŤAŽLIVÁ ZÁROVEŇ

V šatníku žiadnej mladej ženy nesmie chýbať biela dobre padnúca košeľa, ktorá poskytuje možnosť najrôznejších kombinácií. Bielu košeľu môžete skombinovať s elegantnými nohavicami. V blúzke a elegantných nohaviciach zabodujete na dôležitej skúške či prezentácií. Blúzku je však možné nosiť aj k trendy nestarnúcim rifľovým nohaviciam či sukni. Hitom posledných rokov je nosiť košeľu vkasanú do nohavíc, čo vyzerá naozaj dokonale. Doplniť takýto moderný outfit je možné širokým opaskom a farebnými doplnkami, ktoré zaujmú. Spolužiačky budú ticho závidieť, ako dokonale vyzeráte.

čierne legíny s topom

LEGÍNY NIČ NEPOKAZIA

Obľúbené sú posledné roky i trendy legíny, s ktorými nikdy nič nepokazíte. V kombinácií s dlhším topom či svetríkom budete vyzerať pôvabne a zároveň sa budete cítiť príťažlivo. Do školy na bežný deň sú legíny ako stvorené. Legíny čiernej farby je možné skombinovať s akoukoľvek farbou

Sukňa dlhá s mašlou

TREnDY V SUKNI

Mladé tinedžerky zbožňujú nosenie mini sukní. Škola však pred letom končí a po lete začína, a tak dievčatá musia mini sukne vyradiť zo svojho šatníka počas školského roka. Vyzerať zaujímavo je možné i v sukni dlhšieho strihu. Pre inšpiráciu Vám prikladáme obrázok krásneho modelu sukne, ktorý mladým dievčatám pristane. Moderný model sukne ako na obrázku je možné skombinovať s jednoduchým topom v bielej farby. Top poprípade blúzka vkasaná do sukne bude vyzerať dokonale. Out fit oživíte pančuškami s jemným vzorom.

 

 

 

FAREBNÉ KOMBINÁCIE

Najmodernejšie vyzerajú jednofarebné kombinácie z 3-4 farieb. Vezmite toto naše odporúčanie na vedomie.

—————

Späť